Challenge

Als Senior Aankoper kom je terecht in het team van 7 aankopers en zal je versterking bieden aan onze Aankoopdirecteur.

-         Na een inwerkperiode, neem je geleidelijk aan meer verantwoordelijkheden over van de aankoopdirecteur.

-         Naast het onderhouden van jouw interne relaties, streef je er naar om de samenwerking met leveranciers op te bouwen en te versterken. Tegelijkertijd weet je het maximale uit onderhandelingen te halen door de juiste strategieën toe te passen en door tactische aankoopbeslissingen te nemen.

-         Met jouw (verworven) ervaring en kennis draag je bij aan de ontwikkeling van het aankoopteam en ben je een mentor voor jouw teamleden. Je biedt waardevolle ondersteuning op het vlak van data-analyse, marktanalyse, ERP-processen, inkoopbeslissingen enz.

-         Je houdt nauwlettend de marktontwikkelingen in de gaten en identificeert tendensen en innovatieve oplossingen.

-         Samen met ons team van aankopers werk je eraan om Saey verder voorop te laten lopen in de transitie naar een duurzame en milieuvriendelijke staalhandel.

Profile

Als Senior Aankoper heb je een goed begrip van prijsstrategieën en is onderhandelen voor jou je tweede natuur. De quote 'you live by selling, you win by buying' is je dan ook op het lijf geschreven.

-         Je kan relevante ervaring aantonen in een verantwoordelijke aankoopfunctie en beschikt over een hoger diploma in een economische richting.

-         Je bent een analytisch en strategisch denker die complexe gegevens interpreteert, trends ontdekt en waardevolle inzichten levert voor strategische besluitvorming en procesoptimalisatie.

-         Jouw uitstekende onderhandelingsvaardigheden combineer je met het vermogen om goede relaties met leveranciers op te bouwen en te onderhouden. Om vlot te kunnen communiceren met leveranciers, beschik je over sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels.

-         Belangrijker dan SAP-kennis is jouw interesse in ERP systemen. Je bezit een goede kennis van MS Office en meer bepaald van Excel.

-         Je bent gemotiveerd om actief bij te dragen aan de verdere transitie naar een duurzame en milieuvriendelijke staalhandel.

Vacancies

Onze toekomstige Senior Aankoper komt terecht in het team van een stabiel en duurzaam bedrijf met toffe collega’s die fier zijn op hun werk.

-         Een gevarieerde job met voldoende ruimte voor autonomie, initiatief en verantwoordelijkheid.

-         Moderne kantoorgebouwen in Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

-         Een aantrekkelijk salarispakket waarin maaltijdcheques van €8, een hospitalisatieverzekering bij DKV en een groepsverzekering als extralegale voordelen zijn opgenomen.

-         12 extra ADV dagen bovenop jouw 20 wettelijke vakantiedagen.

-         Via onze SAEY Academy delen we graag onze ruime ervaring en ook doorheen jouw loopbaan zetten we jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

-         De mogelijkheid tot fietsleasing in het kader van onze CO²- neutraliteit.

-         Wij organiseren geregeld teamactiviteiten zoals het Sint-Elooisfeest, een zomerBBQ, lunches@work, …..

-         De kans om een belangrijke rol te spelen in het bevorderen van duurzaamheid en het realiseren van onze visie op 'Green Steel', waardoor je een positieve impact kunt hebben op zowel de staalindustrie als het milieu.

Apply now

SAEY

Als staalhandelaar kopen en verkopen wij kwaliteitsstaal. Wij leveren vanuit onze magazijnen met een oppervlakte van 56000 m² aan onze klanten uit de metaalverwerkende industrie. Daarbij streven we er steeds naar om onze voorraad op peil te houden aan competitieve voorwaarden. Onze aankopers spelen hierin een cruciale rol.
Apply now

Samen kijken hoe we je team het beste versterken? We bespreken het graag met jou.

info@fundamentrs.com +32 50 89 54 74