Challenge

Jouw uitdaging binnen TENTE Benelux:

 ·        Je garandeert klantentevredenheid door een vlotte opvolging en commercieel gerichte communicatie naar de klanten. Je beheert mee de klantenportfolio en werkt mee aan het behalen van de TENTE doelstellingen.

·        Met je commerciële feeling en interesse voor technische producten kan je professioneel advies verlenen aan de klanten.

·        Samen met het interne sales team sta je in voor het opmaken en opvolgen van offertes, alsook het verwerken van de bestellingen.

·        Je werkt nauw samen met o.a. de externe sales en supply chain collega’s.

·        TENTE werkt met software pakketten zoals CRM, SAP. Zou je hiermee reeds ervaring, affiniteit hebben dan is dit een meerwaarde in de job.

 

Vacancies

Het aanbod van TENTE Benelux voor jou:

·        Een uitdagende, verantwoordelijke interne commerciële functie waarbij je als belangrijke schakel in het bedrijf inzicht verwerft in en meewerkt aan de optimalisaties van de processen en deel uitmaakt van het succes.

·        Een hecht en dynamisch Benelux team met een KMO mentaliteit binnen een internationale, groeiende groep die marktleider is.

·        Een goede work/life balance met de nodige flexibiliteit.

·        Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling via o.a. opleiding, coaching.

·        Een aantrekkelijk verloningspakket, een collegiale werksfeer en moderne kantoorfaciliteiten.

Apply now
Ref: KD/0523-632-13

TENTE BENELUX

TENTE Benelux in Kruisem (www.tente.com) is gespecialiseerd in de verkoop van wielen voor diverse toepassingen, zoals de Medical-sector, Industrial, Institutional en Heavy Duty, … De firma maakt deel uit van de Duitse groep TENTE die met haar activiteit in meer dan 100 landen wordt vertegenwoordigd. TENTE Benelux profileert zich als marktleider en ‘de’ onmisbare partner voor mobiliteit in de Benelux en heeft als motto “Better mobility , better life”. TENTE Benelux groeit en heeft o.a. recentelijk geïnvesteerd in een gloednieuw logistiek centrum.

Wij zijn op zoek naar een fijne collega om het team in Kruisem professioneel te versterken.

 
Apply now

Samen kijken hoe we je team het beste versterken? We bespreken het graag met jou.

info@fundamentrs.com +32 50 89 54 74